Löwenkind blog - natuurlijk gezond!

Melisse - Superkruid

  • Geplaatst op
  • Door Johan Hilble
  • 0
Melisse - Superkruid

De melisseplant, afkomstig uit Zuid-Europa en regelmatig ook in onze tuinen te vinden, is al sinds de middeleeuwen een belangrijk medicinaal kruid dat een algemeen ontspannende invloed uitoefent op ons lichaam en in het bijzonder op ons zenuwstelsel. Voor bij kwaaltjes zoals angst, stress en vermoeidheid doet melisse wonderen.

Hoe alles begon

  • Geplaatst op
  • Door Sonja Heim
  • 0
Hoe alles begon

Er was eens… Zo beginnen de meeste sprookjes. Maar niet alleen sprookjes beginnen zo, ook een goed idee of product is ooit door iemand verzonnen en, laat maar zeggen, in een ingewikkeld proces geboren. En zo begint ook dit verhaal want ik heb mijn vriendin Simone op de kraamafdeling van het plaatselijke ziekenhuis leren kennen. Als ik dit zou vergelijken met een autorace zou je kunnen zeggen dat, toen ik de finish in zicht had, Simone me al 2 keer had ingehaald. Ik was al dagen aan het wachten totdat mijn kleine dochter Luisa geboren zou worden terwijl Simone even incheckte, haar schattige dochtertje Emma op de wereld zette en voor mij het ziekenhuis al weer verliet! Toch was de tijd die we toen hadden voldoende om af te spreken elkaar snel weer te zien en mij te laten voelen dat binnen in mij het verlangen naar mijn eigen baby groeide. Ik zal nooit vergeten hoe Simone, kijkend naar haar baby, tegen mij zei: “Ik kon de hele nacht niet slapen van geluk omdat ik telkens weer even naar Emma moest kijken”. Toen wist ik, Simone wordt een goede moeder!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »