Voor een ontspannen buik

2 kinderen met romper

 

 

Buik-Pad

Natuurlijke kruidenpads in een innovatieve romper om je kindje
te ondersteunen bij een goede darmfunctie
 

Löwenkind heeft een babyromper ontwikkeld met een speciaal borstzakje, waarin pads met natuurlijke kruiden worden gebruikt. De lichaamswarmte van je baby activeert de geur en kracht van de kruiden. Op deze manier worden het eenvoudig via de luchtwegen opgenomen.

De natuurlijke kruidenmix van anijs, komijn, venkel en melisseblad  bevordert de darmwerking en spijsvertering bij je ​​kindje en kan goed gebruikt worden bij een gespannen buik.

 

 

 

Buikpijn komt bij babies vaak voor

De oorzaken hiervan kunnen veelzijdig zijn zoals het inslikken van lucht tijdens het drinken, huilen of eten, nieuwe voeding, een te hoog kalkaandeel in het water, bepaalde stofjes die nog niet zo goed worden verdragen. Ook zijn psychische oorzaken zoals stress veroorzaakt door drukte en teveel indrukken kunnen buikpijn veroorzaken.

 

Onafhankelijk van de oorzaak is het gevolg vaak hetzelfde. Je baby voelt zich niet fijn, is onrustig en moet snel huilen. Komt je deze situatie bekend voor? Löwenkind staat aan jouw zijde.

 

Al eeuwen wordt de kracht van de natuur gebruikt voor het herstel van lichaam en geest. Een tijd lang werd deze kennis niet meer breed ingezet. Gelukkig worden steeds meer kruiden door het grote publiek herontdekt en Löwenkind brengt deze kennis op eenvoudige wijze naar je toe.

 

Werking van de kruiden

 

Pad samenstelling 

  • Anijs
  • Komijn
  • Venkel
  • Melisseblad

 

Werking

De kruiden helpen bij het verminderen van een gespannen buik, ondersteunen de spijsvertering en maagwerking en bevorderen de darmwerking

 

Te gebruiken

Als je merkt dat je kindje last van de buik heeft. Dit kan bijvoorbeeld na een maaltijd als je merkt dat je kindje een opgblazen gevoel heeft.

 

Hoe te gebruiken?

De lichaamswarmte van je kindje activeert de kruiden en via de luchtwegen wordt de
kracht van de natuur opgenomen. De kruiden zitten in eenvoudig te gebruiken pads
die je in het vakje van de speciaal ontwikkelde romper kan plaatsen.

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »