Uw kindje in balans

kindje geniet

 

 

 

 

 

 

Harmonie-Pad

Natuurlijke kruidenpad in een innovatieve romper om het
gevoel van geborgenheid van je kindje te sterken.
 
Löwenkind heeft een babyromper ontwikkeld met een speciaal borstzakje, waarin pads met natuurlijke kruiden worden gebruikt. De lichaamswarmte van je baby activeert de geur en kracht van de kruiden. Op deze manier wordt het eenvoudig via de luchtwegen opgenomen.
De natuurlijke mix van alpen-den houtvlokken en bloeiende grassen sterken het gevoel van geborgenheid en het algemeen welzijn van je kindje. De ideale mix voor een tevreden kindje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Is je kindje vaak ontevreden en vindt het moeilijk rust?

 

Je baby is ontevreden, huilt misschien wel veel of is gewoon erg onrustig. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Je baby krijgt spanningen uit zijn omgeving mee of er zijn veel nieuwe indrukken. In ieder geval vind het hierdoor geen rust.

Omdat de oorzaken van het uit balans zijn van je kindje vaak moeilijk te bepalen zijn of niet direct op te lossen weet je vaak niet meer wat je nog proberen kan om ervoor te zorgen dat je kindje zich fijn voelt. Komt je deze situatie bekend voor? Löwenkind staat aan jouw zijde.
 
Al eeuwen wordt de kracht van de natuur gebruikt voor het herstel van lichaam en geest. Een tijd lang werd deze kennis niet meer breed ingezet. Gelukkig worden steeds meer kruiden door het grote publiek herontdekt en Löwenkind brengt deze kennis op eenvoudige wijze naar je toe.

 

Werking van de kruiden

Pad samenstelling 

  • Alpen-den houtvlokken
  • Bloeiende grassen

 

Werking

De mix van bloeiende grassen en alpen-den houtvlokken ondersteunen je kindje om tot rust te komen. Het gevoel van geborgenheid wordt versterkt wat uiteindelijk zorgt voor een gebalanseerd kindje. 

 

Te gebruiken

Deze mix kan in worden gezet wanneer je kindje vaak ontevreden of rusteloos is, snel huilt, zich over het algeheel niet fijn voelt of erg gespannen is. 

 

Hoe te gebruiken?

De lichaamswarmte van je kindje activeert de kruiden en via de luchtwegen wordt de
kracht van de natuur opgenomen. De kruiden zitten in eenvoudig te gebruiken pads
die je in het vakje van de speciaal ontwikkelde romper kan plaatsen.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »