Voor een vrije adem

moeder en kind

 

Neus-Keel-Pads

Natuurlijke kruidenpads in een innovatieve romper om vrijer te ademen en verzachtend voor de keel wanneer je kindje zich niet lekker voelt

Löwenkind heeft een babyromper ontwikkeld met een speciaal borstzakje, waarin pads met natuurlijke kruiden worden gebruikt. De lichaamswarmte van je baby activeert de geur en kracht van de kruiden wordt op deze manier eenvoudig via de luchtwegen opgenomen.

De natuurlijke kruidenmix van kamillebloesem, sleutelbloembloesem,  koningskaarsbloesem, rozenbloesemblaadjes ondersteunt je kindje bij verkoudheid. 

 

Verkoudheid komt veel voor bij baby's

Je baby huilt en is niet lekker. Wij als volwassenen voelen ons al niet prettig bij verkoudheid. Logisch dat onze kinderen er ook last van hebben. Maar maak je geen zorgen, een verkoudheid bij babies is iets volkomen normaals. Kinderen kunnen elk jaar tot wel tien infecties doormaken in de eerste twee levensjaren.

Löwenkind ondersteunt je als je kindje verkouden is. In de oudheid werden de krachten van de natuur gebruikt voor het herstel van lichaam en geest. In de loop van de tijd werd de kennis van geneeskrachtige kruiden, die de natuur produceert, vergeten. Kamillebloesem, sleutelbloembloesem, koningskaarsbloesem en rozenbloesemblaadjes werden in die periode ook al gebruikt om mensen te helpen weer vrijer te kunnen ademen door de neus en de kriebel in de keel te verminderen.

De afgelopen jaren is de oude kennis weer nieuw leven ingeblazen. Löwenkind gebruikt deze ervaring om algemeen ongemak bij zuigelingen en peuters te verzachten.

 

 

Werking van de kruiden

Pad samenstelling 

  • Kamillebloesem
  • Sleutelbloembloesem
  • Koningskaarsbloesem 
  • Rozenbloesemblaadjes

 

Werking

De kruiden helpen bij het ondersteunen bij het vrijer ademen door de neus en kriebel in de keel.

 

Te gebruiken

Als je wilt dat je kindje vrij kan ademen door de neus en bij kriebel in de keel.

 

Hoe te gebruiken?

De lichaamswarmte van je kindje activeert de kruiden en via de luchtwegen wordt de
kracht van de natuur opgenomen. De kruiden zitten in eenvoudig te gebruiken pads
die je in het vakje van de speciaal ontwikkelde romper kan plaatsen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »