voor een uitgeslapen kind

slapend kind

 

 

 

Slaap-Lekker-Pad

Natuurlijke kruidenpad in een innovatieve romper

voor een rustige en ontspannen nachtrust van je kindje

 

Löwenkind heeft een babyromper ontwikkeld met een speciaal borstzakje, waarin pads met natuurlijke kruiden worden gebruikt. De lichaamswarmte van je baby activeert de geur en kracht van de kruiden. Op deze manier worden het eenvoudig via de luchtwegen opgenomen.

De natuurlijke kruidenmix van lavendel, melisseblad, hopbloesem en valeriaanwortel bevordert de nachtrust bij je ​​kindje en kan goed gebruikt worden bij spanningen, innerlijke onrust, rusteloosheid en bij het niet willen slapen.

 

 

 

 

 

 

baby voetjes

 

Wil jij ook graag dat je baby lekker slaapt?

Eindelijk, het kindje ligt in zijn wieg. Je zou graag even tijd hebben voor alles wat overdag is blijven liggen maar het kindje vindt geen rust. De kleine blijft zich melden en vraagt om je hulp om ​​rustig in slaap te vallen. Zachtjes zingen, lieve woordjes, strelen, niets helpt. Je vind het vervelend voor je kindje en gunt het zo een natuurlijk gezonde slaap. Komt je deze situatie bekend voor? Löwenkind staat aan jouw zijde.

Al eeuwen wordt de kracht van de natuur gebruikt voor het herstel van lichaam en geest. Een tijd lang werd deze kennis niet meer breed ingezet. Gelukkig worden steeds meer kruiden door het grote publiek herontdekt en Löwenkind brengt deze kennis op eenvoudige wijze naar je toe.

De gebruikte kruiden lavendel, melissebladeren, valeriaanwortel en hopbloesem werden ook in het verleden al ingezet om een natuurlijke en gezonde nachtrust te bevorderen.

 

 

 

 

Werking van de kruiden

Pad samenstelling 

  • Melisseblad
  • Lavendelbloesem
  • Hopbloesem
  • Valeriaanwortel

 

Werking

De kruidenmix is te gebruiken bij een geprikkeld kind dat zijn slaap niet wil vinden en

onrustig is. Het bevordert een natuurlijk gezonde nachtrust.

 

Te gebruiken

Als je kindje niet wil slapen en onrustig is.

 

Hoe te gebruiken?

De lichaamswarmte van je kindje activeert de kruiden en via de luchtwegen wordt de

kracht van de natuur opgenomen. De kruiden zitten in eenvoudig te gebruiken pads

die je in het vakje van de speciaal ontwikkelde romper kan plaatsen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »