Klantenservice

Klachten

Uw tevredenheid is onze prioriteit, daarom hechten wij veel belang aan correcte producten en hun zorgvuldige verpakking. Als u toch een defect, beschadigd of onjuist artikel hebt ontvangen, bieden wij hiervoor onze excuses aan. Neem binnen 5 dagen per e-mail (info@loewenkind.net) schriftelijk contact met ons op. We zullen de verdere stappen met u bespreken en zullen zeker een snelle en makkelijke oplossing vinden.
In het geval van levering van defecte, beschadigde of onjuiste goederen, is een mogelijke teruggave voor u uiteraard gratis.
1 Verzenden
1.1 Naar welke landen verzenden jullie?

We leveren onze producten binnen heel europa

1.2 Wat zijn de verzendkosten?

Boven de €30 worden onze producten binnen Nederland en Duitsland gratis verzonden. Daaronder kost dit standaard €3.

Voor alle andere landen binnen europa rekenen wij standaard €13.

 

2 Gebruik pads
2.1 Hoe gebruik ik de kruidenpads?

De kruidenpads zijn eenvoudig in het speciale borstvakje van de romper te stoppen. Zo blijven de kruiden goed op zijn plaats en kan je kindje optimaal profiteren van de kracht van de natuur. 

2.2 Hoelang kan ik met 1 kruidenpad doen?

1 kruidenpad kan ongeveer 1 week gebruikt worden. Hierna is het verstandig deze te vervangen om de optimale werking van de kruidenpads te kunnen waarborgen.

2.3 Hoelang duurt het voordat het werkt?

Elk kindje is anders en reageert dus ook anders op de kruiden. Het kan zijn dat er onmiddellijk verandering optreedt. Babies zijn erg open en reageren meestal snel op impulsen. Afhankelijk van waar de kruidenpads voor worden gebruikt, kan het ook zijn dat het organisme herhaalde impulsen vereist om te reageren. Geef het lichaam van je kindje een paar dagen de tijd om verandering op gang te brengen.

2.4 Waarom kruidenpads?
Kinderen nemen de effecten van de kruiden op een zachte en natuurlijke manierop. Het is een eenvoudige manier om de kleintjes op een natuurlijke wijze te ondersteunen. We zijn ervan overtuigd dat babies en kinderen in veel situaties geen chemische producten nodig hebben voor hun gezondheid. Löwenkind is puur natuur! En dat is wat we doen.
De geur van kruiden en hun effecten wordt opgenomen via de luchtwegen.
2.5 Hoelang laat ik de kruidenpad in de romper?

Je krijgt bij je bestelling een gebruiksaanwijzing. Hierin staat hoelang je de pad erin moet laten

Neem contact op
* Verplichte velden
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »