Betaalmethoden

U kunt tijdens het bestelproces kiezen tussen de volgende betaalmethoden:
 
Vooruitbetaling:
Boek het bedrag dat op de orderbevestiging staat onmiddellijk over naar onze bankrekening, met vermelding van het ordernummer:
 
Accounthouder: Stefanie Hampel, Löwenkind
Rekeningnummer: NL04 KNAB 0257 3524 73
Bank: knab
Bankgegevens: Capellalaan 25, 2132 JK, Hoofddorp, Nederland
IBAN: NL04 KNAB 0257 3524 73
BIC: KNABNL2H
 
Daarnaast zullen wij u informeren over onze bankgegevens en het bestelnummer als onderdeel van de orderverwerking in de e-mail met de orderbevestiging. De goederen worden maximaal 14 dagen voor u gereserveerd totdat wij de betaling hebben ontvangen.
 
Credit Card:
Om met een creditcard te betalen, heeft u alleen uw creditcardgegevens nodig. Door de creditcardbetaling te selecteren, wordt ons factureringssysteem geopend via creditcardbetalingen via Paypal. Voer hier uw creditcardgegevens in en bevestig deze.
 
U ontvangt een bevestiging van betaling op de factureringspagina. Neem contact met ons op als u problemen ondervindt met de transactie of als er een fout is opgetreden. Er zijn geen kosten verbonden aan dit type betaling. Je bestelling wordt onmiddellijk verzonden.
 
PayPal:
Betaal via de betalingsservice PayPal en gebruik de informatie die is opgeslagen in uw PayPal-klantaccount, zonder dat u uw betalingsinformatie opnieuw hoeft in te voeren. Voor meer informatie over betalingen via PayPal en eventueel het opzetten van een PayPal-rekening, gaat u naar: https://www.paypal.com/nl/home.
 
De verzending vindt plaats binnen 2-3 dagen na ontvangst van de betaling.
 
Heeft u nog vragen?
U kunt ons bereiken via: info@loewenkind.net
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »