Verzenden & retourneren

 

Verzenden

Binnen Europa verzenden wij naar de volgende landen:
Nederland - verzendkosten per bestelling vast tarief € 3,00
Duitsland - verzendkosten per bestelling vast tarief € 3,00
België, Denemarken, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Italië, Liechtenstein, Luxemburg, Polen, Portugal, Zweden, Slowakije, Spanje, Tsjechische Republiek, Zwitserland, Oostenrijk - verzendkosten per bestelling vast tarief 13,00 €
Prijzen zijn voor continentaal Europa, verzendkosten naar het buitenland (behorende tot de genoteerde landen) kunnen variëren. In dat geval neem contact met ons op voordat u uw bestelling plaatst om de exacte kosten te achterhalen.
 
Vanaf een waarde van 30 € verzenden we gratis in Duitsland en Nederland!
 
De verzending vindt plaats van maandag t/m zaterdag per post.
 
Houd er rekening mee dat er extra belastingen en / of heffingen (bijvoorbeeld douanerechten) worden betaald in geval van grensoverschrijdende aflevering, evenals kosten voor het overboeken van geld (bijv. Transferkosten, wisselkoerskosten). Wij zijn niet verantwoordelijk voor deze vermelde kosten en zijn voor uw rekening.
Verzending naar het buitenland
 

Levertijden

Tenzij anders vermeld in de objectbeschrijving, vindt de levering van de goederen plaats binnen 2 - 3 werkdagen na de bevestiging van betaling binnen Duitsland en Nederland. Voor leveringen in het buitenland wordt de levertijd (afhankelijk van het land van bestemming) met enkele dagen verlengd.
 

Klachten

Uw tevredenheid is onze prioriteit, daarom hechten wij veel belang aan correcte producten en hun zorgvuldige verpakking. Als u toch een defect, beschadigd of onjuist artikel hebt ontvangen, bieden wij hiervoor onze excuses aan. Neem binnen 5 dagen per e-mail (info@loewenkind.net) schriftelijk contact met ons op. We zullen de verdere stappen met u bestpreken en zullen zeker een snelle en makkelijke oplossing vinden.
In het geval van levering van defecte, beschadigde of onjuiste goederen, is een mogelijke teruggave voor u uiteraard gratis.
 

Retour

Alle artikelen kunnen binnen de opzegtermijn van 14 dagen worden geretourneerd. Meer informatie vindt u onder het herroepingsrecht. Gebruik het herroepingsformulier en schrijf op welke producten u retourneert.
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »